土木工程专业评估专题网 土木工程实验教学示范中心

2018年06月30日 16:27  点击:[]

题目:发展耦合的近岸区域数值模拟和预报系统

主讲人:Bao Shaowu

Dr. Bao Shaowu is an assistant Professor of Department of Coastal and Marine Systems Science, Coastal Carolina University. His research interests include atmosphere-ocean-wave interaction processes, numerical weather prediction, tropical meteorology and hurricane forecast and climate change impacts on coastal regions.

上一条:建工论坛185讲:Towards Fully Automatic Computational Engineering Analysis - The Scaled Boundary Finite Element Method 下一条:建工论坛183讲:学术骨干讲座系列